Alumni


Alumni

Shoqata Alumni u themelua zyrtarisht në vitin 2013, kjo shoqatë është një shoqatë jofitimprurëse dhe ka për qëllim: Lexo më shumë: alumni...

Alumni Reunion 2021

Një falenderim për të gjithë pjesëmarrësit dhe veçanërisht për ish-studentët që prezantuan historitë e tyre të suksesit. Lexo më shumë: alumni reunion 2021...

Alumni Reunion 2019

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” fton të gjithë ish studentët në takimin e përvitshëm Alumni Reunion, më 24 tetor 2019. Lexo më shumë: alumni reunion 2019...

Alumni Reunion 2018

Reunion Alumni 2018 shënoi fillimin e një tradite që do të mbahet çdo vit. Lexo më shumë: alumni reunion 2018...