Alumni


Takimet Alumni

"L'Orizzonte internazionale e albanese delle Cure Palliative e Simultanee" është tema e Tryezës së Rrumbullakët të organizuar nga Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, më datë 19 janar 2024. Lexo më shumë: takimet alumni...

Alumni Reunion 2023

Më 6 dhjetor u zhvillua me sukses eventi “Alumni Reunion 2023”, ku morën pjesë ish-studentë të cilët ndanë mendimet e tyre në lidhje me raportin e prof. Leonardo Palombi, Rektor i Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" me titull: “Tranzicioni demografik, epidemiologjik, i kujdesit shëndetësor: plakja e masës është një problem apo një mundësi? ". Lexo më shumë: alumni reunion 2023...

Lettera Rettore Alumni 2023

Lettera ai laureati dell'Universitá Nostra Signora del Buon Consiglio, membri della Alumni anno accademico 2023/2024 Lexo më shumë: lettera rettore alumni 2023...

Alumni Reunion 2022

Alumni përfaqëson një histori të rëndësishme suksesi për Universitetin tonë. Lexo më shumë: alumni reunion 2022...

Alumni

Shoqata Alumni u themelua zyrtarisht në vitin 2013, kjo shoqatë është një shoqatë jofitimprurëse dhe ka për qëllim: Lexo më shumë: alumni...