Shkolla verore “Roots of War & Establishment of a Lasting Peace”, Ediconi i 9 – Nga data 3 deri me 10 Shtator 2024

Qendra Europiane e Shkencës për Paqe dhe Integrim në bashkëpunim me Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” po organizojnë edicionin e nëntë të shkollës verore “Roots of War & Establishment of a Lasting Peace”, nga data 3 deri me date 10 Shtator 2024! Lexo më shumë: shkolla verore “roots of war & establishment of a ...

Summer School "Roots of War and establishment of a Lasting Peace"

Qendra Europiane e Shkencës për Paqe, Integrim dhe Bashkëpunim dhe Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizojnë edicionin e tetë te Shkolles Verore. Shkolla jonë verore synon të formojë një grup studentësh ndërkombëtarë të diplomuar me bazat shkencore rreth rrënjëve të luftës, paqes dhe çështjeve në ndërtimin e paqes. Lexo më shumë: summer school "roots of war and establishment of a...

Summer School

Shkolla jonë verore synon të formojë një grup studentësh ndërkombëtarë të diplomuar me bazat shkencore rreth rrënjëve të luftës, paqes dhe çështjeve në ndërtimin e paqes. Lexo më shumë: summer school...

Shkolla Verore “Roots of War and Establishment of a Lasting Peace”

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se këtë vit do të zhvillohet edicioni i gjashtë i Shkollës Verore!!! Lexo më shumë: shkolla verore “roots of war and establishment of ...

Edizioni

Edizioni delle summer school Lexo më shumë: edizioni...