Profesorët e Summer School “Roots of War & Establishment of a Lasting Peace”

Ju prezantojmë profesorët që kanë marrë pjesë/marrin pjesë në Summer School-in tonë. Lexo më shumë: profesorët e summer school “roots of war & establi...

CESPIC ka përfunduar Summer School 2017

Studentë nga vende të ndryshme janë bashkuar me Summer School Cespic në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”. Zbuloni se çfarë ata kanë për të thënë duke shikuar këtë film. Lexo më shumë: cespic ka përfunduar summer school 2017...

Njihuni me Profesor Han Dorussen. CESPIC Summer School në UKZKM

Qendra Europiane e Paqes dhe Shkencës, Integrimit dhe Bashkëpunimit (CESPIC), pjesë e Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, do të mbajë të premten, më 9 qershor, në orën 10:00, konferencën “Diversiteti, bashkëjetesa dhe hartimi i politikave”. Lexo më shumë: njihuni me profesor han dorussen. cespic summer sc...