Tirana Kampus


KUJDES NDAJ TERRITORIT DHE KOMUNITETIT

Sistemi i ri fotovoltaik i Fondacionit "ZKM" është shembull i një tranzicioni konkret të energjisë për të respektuar mjedisin dhe njeriun që jeton në të. Lexo më shumë: kujdes ndaj territorit dhe komunitetit...

Jeta në kampus

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë është një shembull unik në Shqipëri dhe në rajon ku profesorë dhe studentë, shqiptarë dhe ndërkombëtarë, bashkëveprojnë për një arsim cilësor me standarde Evropiane. Lexo më shumë: jeta në kampus...