Kategoria e Lajmeve të Universitetit

Kategoria e lajmeve të universitetit


malvina 1 (2).jpg

Terapia farmakologjike, trajtimi fizioterapeutik dhe benefitet e rehabilitimit me hidroterapi tek fëmijët me paralizë cerebrale infantile

Në kuadër të aktiviteteve të projektit “Terapia farmakologjike, trajtimi fizioterapeutik dhe benefitet e rehabilitimit me hidroterapi tek fëmijët me paralizë cerebrale infantile” financuar nga Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit, si pjesë e bashkëpunimit dy-palësh ndërmjet Shqipërisë dhe Kosovës, në fushën e arsimit dhe shkencës më datë 3, 4 dhe 5 Qershor 2024, stafi i Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani” vizitoi Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

| By: Ildrina Pacani

1 (39).JPG

TALKS@UNIZKM_2024 ARKITEKTURA BASHKËKOHORE ITALIANE: Renato Capozzi dhe Federica Visconti – “Projekte për qytetin”

U zhvillua në Blue Box te Piramida e Tiranës, takimi i katërt i ciklit të konferencave TALKS@UNIZKM_2024 ARKITEKTURA BASHKËKOHORE ITALIANE: Renato Capozzi dhe Federica Visconti – “Projekte për qytetin”, nismë e Fakultetit të Shkencave të Aplikuara të Universitetit Katolik “Zoja e Keshillit të Mirë”.

| By: Ildrina Pacani

1 (38).jpg

Vlerat e industrisë italiane në Shqipëri: qëndrueshmëria dhe përgjegjësia sociale e bizneseve

Ditën e mërkurë, më datë 5 qershor 2024 u mbajt Asambleja e Përgjithshme e “Confindustria Albania” ku prof. Giovanni Lagioia, Delegat i Rektorit të Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" për bashkëpunimin me bizneset dhe botën e punës moderoi diskutimin me temë "Vlerat e industrisë italiane në Shqipëri: qëndrueshmëria dhe përgjegjësia sociale e bizneseve".

| By: Ildrina Pacani

IMG_1543.JPG

Konferenca e gjashtë Ndërkombëtare: “STRATEGJITË E REJA PËR ZGJERIMIN E BASHKEPUNIMIT NDERKOMBËTAR MBI KËRKIMIN INFERMIERISTIK DHE TË PROFESIONEVE SHËNDETËSORE”

U mbajt në sallën ‘Aula Magna’ të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” Konferenca e gjashtë Ndërkombëtare me temë “STRATEGJITË E REJA PËR ZGJERIMIN E BASHKEPUNIMIT NDERKOMBËTAR MBI KËRKIMIN INFERMIERISTIK DHE TË PROFESIONEVE SHËNDETËSORE”.

| By: Ildrina Pacani

1.mh1.jpg

Konferenca me temë “Demenca në Shqipëri: Epidemiologjia dhe terapitë farmakologjike”

Në datën 3 Qershor 2024, në Aula Magna në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, u organizua konferenca me temë “Demenca në Shqipëri: Epidemiologjia dhe terapitë farmakologjike”. Kjo konferencë është pjesë e aktiviteteve të projektit “Demenca në Shqipëri: epidemiologjia, terapia farmakologjike dhe përdorimi i antibiotikëve”, financuar nga Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI).

| By: Ildrina Pacani