×

Farmacia IDIAL

Farmacia IDIAL ka filluar aktivitetin e saj në vitin 1995. Ajo ndodhet në Rrugën e Kavajës, Nr. 120 në Tiranë, pranë Poliambulancës “At Luigji Monti”.


Farmacia IDIAL ka filluar aktivitetin e saj në vitin 1995. Ajo ndodhet në Rrugën e Kavajës, Nr. 120 në Tiranë, pranë Poliambulancës “At Luigji Monti”.
 

Shërbimet që ofron farmacia IDIAL

  • Përgatitje e produkteve galenike
  • Matje e tensionit falas
  • Matje e peshës trupore
  • Këshilla lidhur me shëndetin dhe kozmetikën

Objektivi i stafit të farmacisë IDIAL

  • Ekzekutimi në menyrë korrekte i recetave të përshkruara nga mjekët
  • Zotërimi i aftësive teorike dhe praktike profesionale gjithnjë në rritje, për t’i venë në shërbim të pacientëve
  • Të veprojë me pavarësi dhe ndërgjegje të plotë në perputhje me parimet etike duke pasur parasysh gjithmonë të drejtat e të sëmurit dhe respektin për privatësinë e tij
  • Të ketë kualifikim të vazhdueshëm të organizuar nga Urdhëri i Farmacistit në bashkëpunim me Fakultetin e Mjekësisë dhe institucionet e tjera

Aktualisht ne Farmacinë IDIAL ofrohen barna të kontrolluara dhe cilësore, gjithashtu dhe produkte dermokozmetike, ortopedike, produkte për femijë, pajisje mjekësore etj.

https://fzkm.org/farmacia-idial/

Na ndiqni