Konferencë "Edukimi Financiar: Etika, Kultura, Rritja"

Në kuadër të aktiviteteve të Qendrës Kërkimore në Shkenca Humane (CRISU), më 03 nëntor 2022 ora 10:30, në Bari në Aula Magna të Departamentit të Ekonomisë dhe Financës të Universitetit të Barit Aldo Moro, u organizua në prezencë si dhe online, konferenca me temë: * Edukimi Financiar: Etika, Kultura, Rritja * Lexo më shumë: konferencë "edukimi financiar: etika, kultura, rr...

Edukimi Financiar: Etika, Kultura, Rritja

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, nëpërmjet Prof. Mauro Bisceglia, organizon një Konferencë në bashkëpunim me Universitetin e Studimeve të Barit Aldo Moro, me temën "Edukimi Financiar: Etika, Kultura, Rritja" Lexo më shumë: edukimi financiar: etika, kultura, rritja...

Ukraine_Europe_2022: një tjetër "masakër e padobishme"

Qendra Kërkimore për Shkenca Humane (CRISU), pjesë e Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë", më 27 maj 2022, në Aula Magna organizoi Konferencën: Ukraine_Europe_2022: një tjetër "masakër e padobishme". Lexo më shumë: ukraine_europe_2022: një tjetër "masakër e padobis...

Lind CRISU Qendra e kërkimit në shkenca humane

... Lexo më shumë: lind crisu qendra e kërkimit në shkenca humane...