Shërbime Shëndetësore


Klinika Universitare Stomatologjike “Zoja e Këshillit të Mirë”

Klinika Universitare Stomatologjike “Zoja e Këshillit të Mirë” është një prej klinikave më të mëdha dhe prestigjoze dentare universitare në Tiranë. Funksionon si e tillë që prej vitit 2008 dhe ndodhet brenda kampusit të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, Rruga “Dritan Hoxha”, Laprakë-Tiranë. Lexo më shumë: klinika universitare stomatologjike “zoja e këshil...

Qendra e rehabilitimit dhe mjekësisë sportive

Qendra e Rehabilitimit dhe Mjekësisë Sportive, inaugurohet me 3 dhjetor 2008, dhe bëhet pjesë e këtij shërbimi më të avancuar të Kompleksit Spitalor Universitar “Zoja e Këshillit të Mirë”. Lexo më shumë: qendra e rehabilitimit dhe mjekësisë sportive...

Poliambulanca "Atë Luigji Monti"

Poliambulanca “Atë Luigji Monti” është e vendosur në qendër të qytetit të Tiranës, ku falë bashkëpunimit të specialistëve të fushave të ndryshme për më shumë se 23 vjet, është punuar për të ndërtuar një shërbim të kualifikuar diagnostikimi dhe terapie, bazuar në kërkimin shkencor. Struktura e Poliambulancës plotësohet me Laboratorin e Analizave dhe Farmacinë IDIAL, të vendosura në po të njëjtën ndërtesë. Lexo më shumë: poliambulanca "atë luigji monti"...

Farmacia IDIAL

Farmacia IDIAL ka filluar aktivitetin e saj në vitin 1995. Ajo ndodhet në Rrugën e Kavajës, Nr. 120 në Tiranë, pranë Poliambulancës “At Luigji Monti”. Lexo më shumë: farmacia idial...