Infermieri


Enkeleda Gjini - Infermieri

Enkeleda Gjini: e nisi karrierën universitare në UKZKM ku u diplomua në vitin 2008 në "Infermieristikë", Fakulteti i Mjekësisë, dhe po aty përfundoi Masterin e Shkencave në "Infermieristikë dhe Obstetrikë", duke u diplomuar me notë maksimale. Lexo më shumë: enkeleda gjini - infermieri...

Blerina Duka - Infermieri

Blerina Duka përfundoi studimet Master Shkencor në "Shkenca Infermieristike dhe Obstetrike" dhe Master në "Funksionet e Koordinimit" në UKZKM. Lexo më shumë: blerina duka - infermieri...

Ervis Aliaj - Infermieri

Ervis Aliaj u diplomua me notë maksimale në vitin 2015 në "Shkenca Infermieristike" të UKZKM. Pas diplomimit, në vitin 2015 ushtroi profesionin e tij praktikant në Spitalin e Peruxhas "Santa Maria della Misericordia" në repartin e Endokrinologjisë. Lexo më shumë: ervis aliaj - infermieri...

Bruno Breshanaj - Infermieri

Bruno Breshanaj u diplomua në vitin 2014 me notë maksimale në "Shkencat e Infermieristikës" në UKZKM. Bruno përfundoi një kurs të avancuar në "Mbikëqyrja epidemiologjike e sëmundjeve infektive dhe e dukurive të pafavorshme: vaksinat dhe strategjitë e vaksinimit", zhvilluar bashkërisht nga Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" dhe Universiteti i Xhenovës. Lexo më shumë: bruno breshanaj - infermieri...