Kandidatë Të Huaj – Jo BE


Regjistrim në vitin e parë

... Lexo më shumë: regjistrim në vitin e parë...

Transferimi i studimeve

Për informacione rreth procedurave të transferimit të studimeve në Universitetin Katolik ''Zoja e Këshillit të Mirë'' ju lutem konsultoni Rregulloren e mëposhtme: Lexo më shumë: transferimi i studimeve...

Program i dytë studimi

Procedurat dhe afatet për të aplikuar për program të dytë studimi përcaktohen me Udhëzim të posaçëm nga Ministria e Arsimit, Rinisë dhe Sportit (MASR). Lexo më shumë: program i dytë studimi...