Kategoria e Lajmeve të Universitetit

Kategoria e lajmeve të universitetit


Progetto Terapia farmacologica-04-04-04-04 (1).png

Projekt: “Terapia farmakologjike, trajtimi fizioterapeutik dhe benefitet e rehabilitimit me hidroterapi tek fëmijët me paralizë cerebrale infantile”

Kemi kënaqësinë t'ju njoftojmë se në kuadër të bashkëpunimit dy-palësh ndërmjet Shqipërisë dhe Kosovës, në fushën e arsimit dhe shkencës, për periudhën 2024-2026, projekti me titull “Terapia farmakologjike, trajtimi fizioterapeutik dhe benefitet e rehabilitimit me hidroterapi tek fëmijët me paralizë cerebrale infantile” i prezantuar nga Prof. Assoc. Malvina Hoxha, përgjegjëse e Departamentit të Vlerësimit Kimiko-Toksikologjik dhe Farmakologjik të Barnave, Fakulteti i Farmacisë, është përzgjedhur për financim nga Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit.

| By: Ildrina Pacani

foto evenimenti i arkitetktures-01.png

Arkitektura Bashkëkohore Italiane: Konferencë me Dario Costin në UNIZKM

U zhvillua në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” takimi i tretë i ciklit të konferencave Talks@UNIZKM_2024, Arkitektura Italiane Bashkëkohore. Nën kujdesin e Prof. Fabio Capanni, Dekan i Fakultetit të Shkencave të Aplikuara të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” dhe i Ark. PhD Roberto Bosi, anëtar i Departamentit të Arkitekturës, konferenca me titull Dario Costi Studio MC2AA "Architettura come forma di vita”.

| By: Ildrina Pacani

WhatsApp Image 2024-05-20 at 1.53.55 PM.jpeg

Konferenca e parë me titull "One Day Nutrition - Nutrition is Health", e organizuar nga shoqata “Albanian  Society of Nutrional Science” (ASNS) me kryetare  Angela Andreoli

U mbajt në hotel “Plaza” në Tiranë konferenca e parë me titull "One Day Nutrition - Nutrition is Health", e organizuar nga shoqata “Albanian  Society of Nutrional Science” (ASNS) me kryetare  Angela Andreoli, në prani të autoriteteve të shumta Akademike dhe Institucionale.

| By: Ildrina Pacani

I vantaggi del lavoro foto-01.png

Konferencë: “Avantazhet e punës për personat e disavantazhuar: modeli italian i kooperativave sociale të tipit B”

Dekani i Fakultetit të Shkencave Ekonomike, Politike dhe Sociale të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, Prof. Vittorio Teotonico, nisi sot në “Aula Magna” punimet e konferencës ndërkombëtare me temë “Avantazhet e punës për personat e disavantazhuar: modeli italian i kooperativave sociale të tipit B”.

| By: Ildrina Pacani

438170210_763401035903413_4748376768393222977_n.jpg

Panairi i BE-së: Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" Feston Ditën e Europës në Tiranë

Në kuadër të “Ditës së Evropës”, në datë 9 Maj 2024, u organizua në Tiranë, në sheshin Italia “EU Fair’, nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri.

| By: Ildrina Pacani