×

Fakulteti i Farmacisë

Përshkrimi i Fakultetit

Orë leksioni në laboratorin kimik të Fakultetit të Farmacisë

Fakulteti i Farmacisë në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” ofron për studentët një formim të plotë teoriko praktik, i aftëson ata me njohuri të përgjithshme dhe profesionale në fushën e kërkimeve shkencore, në prodhimin e barnave, në marrëdhëniet me pacientin si dhe në marrëdhëniet me aktorë të ndryshëm të strukturave të sistemit shëndetësor. Në përfundim të studimeve, Universiteti lëshon diplomë të përbashkët në bashkëpunim me partnerin italian, Universitetin e Studimeve  të Barit “Aldo Moro”.

Fakulteti i Farmacisë në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” ofron një formim cilësor universitar duke i pajisur studentët me të drejtën për të operuar në fushat kozmetike, sanitare, dietike, ushqimore, etj. 
 

Adresa

Rr. Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri
Na ndiqni