×

Kalendari i Provimeve Cambridge English Shkurt 2021

Konsultohuni në mënyrë periodike me Kalendarin e Provimeve Cambridge English


 

Kalendari Provimeve Cambridge English 2021 - për të rritur

Kalendari i Provimeve cambridge English 2021 - për fëmijë në moshë shkollore

Për informacione dhe regjistrime kontakto:

+355 44 54 14 20

0692101756

 [email protected]

 [email protected]

Qendra Universitare e Gjuhëve të Huaja “Zoja e Këshillit të Mirë” AL008, e cila është një qendër e autorizuar nga Cambridge Assessment English, vë në dispozicion të të interesuarëve të shumtë data të shpeshta për provimet në formatin paper-based dhe computer-based.

Ne ju garantojmë përgjigje të shpejta të rezultateve, brenda standardeve më të larta dhe rregullsi të procedurave. Një vlerë e shtuar që Cambridge English i ofron kandidatit që mbron provimin e gjuhës angleze, është mundësia për të kaluar automatikisht në një nivel më të lartë certifikimi, nëse arrin rezultate të shkëlqyera në nivelin e testuar. (p.sh: B1 → B2 ose B2 → C1).

•    Certifikatë e Përhershme dhe Ndërkombëtare
•    Staf i Kualifikuar
•    Infrastrukturë Moderne
•    Çmime Konkurruese
•    Masa Anti-Covid-19 

 

 

Na ndiqni