×

Kalendari i Provimeve Cambridge English Mars - Prill 2021

Konsultohuni në mënyrë periodike me Kalendarin e Provimeve Cambridge English


Qendra Universitare e Gjuhëve të Huaja “Zoja e Këshillit të Mirë” AL008, e cila është një qendër e autorizuar nga Cambridge Assessment English, vë në dispozicion të të interesuarëve të shumtë data të shpeshta për provimet në formatin paper-based dhe computer-based.

Ne ju garantojmë përgjigje të shpejta të rezultateve, brenda standardeve më të larta dhe rregullsi të procedurave. Një vlerë e shtuar që Cambridge English i ofron kandidatit që mbron provimin e gjuhës angleze, është mundësia për të kaluar automatikisht në një nivel më të lartë certifikimi, nëse arrin rezultate të shkëlqyera në nivelin e testuar. (p.sh: B1 → B2 ose B2 → C1).

  • Certifikatë e Përhershme dhe Ndërkombëtare
  • Staf i Kualifikuar
  • Infrastrukturë Moderne
  • Çmime Konkurruese
  • Masa Anti-Covid-19

Për informacione dhe regjistrime kontakto:

Konsultohuni në mënyrë periodike me Kalendarin e Provimeve Cambridge English 

Na ndiqni