×

Departamente

Departamenti i Shkencave Biomjekësore

Departamenti i Shkencave Biomjekësore

Cartesio_Favalli.png
Prof. Cartesio Favalli
Drejtues i Departamentit
Departamenti i Shkencave Biomjekësore
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
PhD Pranvera Dragusha.jpg
Pranvera Dragusha, PhD
Anëtar
Departamenti i Shkencave Biomjekësore
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Adresa: Rr. Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri
Foto Raffaella Cascella.jpg
Raffaella Cascella, PhD
Anëtar
Departamenti i Shkencave Biomjekësore
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Yllka_Abazi.png
Dott.ssa Yllka Abazi
Anëtar
Departamenti i Shkencave Biomjekësore
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
staff.png
Dott.ssa Bora Kerpi
Anëtar
Departamenti i Shkencave Biomjekësore
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Adresa: Rr. Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri
EmanuelaPrendi.jpeg
Dott.ssa Emanuela Prendi
Anëtar
Departamenti i Shkencave Biomjekësore
Telefon: +355 4 2273 290
Fax: +355 4 2273 291
Adresa: Rr. Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri
Florian Spada.png
Dott. Florian Spada
Anëtar
Departamenti i Shkencave Biomjekësore
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Foto Enkeleda Gjini.jpg
Dott.ssa Enkeleda Gjini
Anëtar
Departamenti i Shkencave Biomjekësore
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Departamenti i Shkencave Mjekësore

Departamenti i Shkencave Mjekësore

foto Virgili_Guido.jpg
Prof. Asoc. Guido Virgili
Drejtues i Departamentit
Departamenti i Shkencave Mjekësore
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Prof. Giovanni Arcudi.jpg
Prof. Giovanni Arcudi
Anëtar
Departamenti i Shkencave Mjekësore
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Mauro_Borzi.png
Mauro Borzi, PhD
Anëtar
Departamenti i Shkencave Mjekësore
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Gennaro_Rocco.png
Prof. Gennaro Rocco
Anëtar
Departamenti i Shkencave Mjekësore
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Prof. Asc. Fabian CENKO.jpg
Prof. Asoc. Fabian Cenko
Anëtar
Departamenti i Shkencave Mjekësore
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Prunela Polici.png
Prunela Poliçi, PhD
Anëtar
Departamenti i Shkencave Mjekësore
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Adresa: Rr. Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri
Evis_Nastasi.png
Dott.ssa Evisi Nastasi
Anëtar
Departamenti i Shkencave Mjekësore
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Departamenti i Shkencave Kirurgjikale

Departamenti i Shkencave Kirurgjikale

Francesco_Ruli.png
Prof. Francesco Rulli
Anëtar
Departamenti i Shkencave Kirurgjikale
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Filadelfio_Conglione.png
Filadelfo Coniglione, PhD
Drejtues i Departamentit
Departamenti i Shkencave Kirurgjikale
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Dott. Eliot Çule.JPG
Dott. Eliot Çule
Anëtar
Departamenti i Shkencave Kirurgjikale
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Franceska_Vinjolli.png
Dott.ssa Françeska Vinjolli
Anëtar
Departamenti i Shkencave Kirurgjikale
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Ermal_Pashaj.png
Dott. Ermal Pashaj
Anëtar
Departamenti i Shkencave Kirurgjikale
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Blerina Rrapi.JPG
Dott.ssa Blerina Rrapi
Anëtar
Departamenti i Shkencave Kirurgjikale
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Shefqet Mulla.JPG
Dott. Shefqet Mulla
Anëtar
Departamenti i Shkencave Kirurgjikale
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Departamenti i Shkencave Farmaceutike

Departamenti i Shkencave Farmaceutike

Foto Serena Petrillo.jpg
Serena Petrillo, PhD
Drejtues i Departamentit
Departamenti i Shkencave Farmaceutike
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
staff.png
Prof. Edmond Hajderi
Anëtar
Departamenti i Shkencave Farmaceutike
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
IrsidaMehmeti.png
Irsida Mehmeti, PhD
Anëtar
Departamenti i Shkencave Farmaceutike
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
adriana manuka foto.jpg
Dott.ssa Adriana Manuka
Anëtar
Departamenti i Shkencave Farmaceutike
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
R.Perrone.png
Prof. Roberto Perrone
Anëtar
Departamenti i Shkencave Farmaceutike
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Departamenti i Teknologjive Kimiko-Farmaceutike dhe Biomolekulare

Departamenti i Teknologjive Kimiko-Farmaceutike dhe Biomolekulare

PhD Elena Capparelli.JPG
Elena Caparelli, PhD
Drejtues i Departamentit
Departamenti i Teknologjive Kimiko-Farmaceutike dhe Biomolekulare
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Bruno_Giardina.png
Prof. Bruno Giardina
Anëtar
Departamenti i Teknologjive Kimiko-Farmaceutike dhe Biomolekulare
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Foto Carlo de Giuli Morghen.jpg
Prof. Carlo de Giuli Morghen
Anëtar
Departamenti i Teknologjive Kimiko-Farmaceutike dhe Biomolekulare
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Bianka Hoxha foto.jpg
Dott.ssa Bianka Hoxha
Anëtar
Departamenti i Teknologjive Kimiko-Farmaceutike dhe Biomolekulare
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Foto D.ssa Silvi Bozo.jpg
Silvi Bozo, PhD
Anëtar
Departamenti i Teknologjive Kimiko-Farmaceutike dhe Biomolekulare
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Erjola.jpg
Dott.ssa Erjola Bej
Anëtar
Departamenti i Teknologjive Kimiko-Farmaceutike dhe Biomolekulare
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Adresa: Rr. Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri
Departamenti për Vlerësimin Kimiko–Toksikologjik dhe Farmakologjik të Barnave

Departamenti për Vlerësimin Kimiko–Toksikologjik dhe Farmakologjik të Barnave

Foto Prof. Bruno Zappacosta.jpg
Prof. Asoc. Bruno Zappacosta
Drejtues i Departamentit
Departamenti për Vlerësimin Kimik –Toksikologjik dhe Farmakologjik të Barnave
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
PhD Malvina Hoxha.jpg
Malvina Hoxha, PhD
Anëtar
Departamenti për Vlerësimin Kimik –Toksikologjik dhe Farmakologjik të Barnave
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
PhD Arvjola Hodaj.jpg
Arvjola Hodaj, PhD
Anëtar
Departamenti për Vlerësimin Kimik –Toksikologjik dhe Farmakologjik të Barnave
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
PhD Eftiola Pojani.jpg
Eftiola Pojani, PhD
Anëtar
Departamenti për Vlerësimin Kimik –Toksikologjik dhe Farmakologjik të Barnave
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Elisa Domi foto.jpg
Dott.ssa Elisa Domi
Anëtar
Departamenti për Vlerësimin Kimiko–Toksikologjik dhe Farmakologjik të Barnave
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Departamenti i Shkencave Ekonomike dhe Sipërmarrjeve

Departamenti i Shkencave Ekonomike dhe Sipërmarrjeve

Najada Firza.jpg
Najada Firza, PhD
Drejtues i Departamentit
Departamenti i Shkencave Ekonomike dhe të Ndërmarrjeve
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Mitat Dautaj.jpg
Dott. Mitat Dautaj
Anëtar
Departamenti i Shkencave Ekonomike dhe të Ndërmarrjeve
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
foto Edi Dragusha.jpg
Edi Dragusha, PhD
Anëtar
Departamenti i Shkencave Ekonomike dhe të Ndërmarrjeve
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Bardhe Karra.JPG
Dott.ssa Bardhë Karra
Anëtar
Departamenti i Shkencave Ekonomike dhe të Ndërmarrjeve
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Adresa: Rr. Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri
Valerio De Luca.jpg
Valerio de Luca, PhD
Anëtar
Departamenti i Shkencave Ekonomike dhe të Ndërmarrjeve
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Foto Klejda Caushi.jpg
Klejda Caushi
Anëtar
Departamenti i Shkencave Ekonomike dhe të Ndërmarrjeve
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Departamenti për strategjitë Bioekonomike në BE dhe në Ballkan

Departamenti për strategjitë Bioekonomike në BE dhe në Ballkan

Antonella Biscione.jpg
Antonella Biscione, PhD
Drejtues i Departamentit
Departamenti për strategjitë Bioekonomike në Bashkimin Evropian dhe në Ballkan
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
3.png
Natalina Hoti, PhD
Anëtar
Departamenti për strategjitë Bioekonomike në Bashkimin Evropian dhe në Ballkan
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
2i.png
Dott.ssa Edlira Bejko
Anëtar
Departamenti për strategjitë Bioekonomike në Bashkimin Evropian dhe në Ballkan
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
elona_mehilli.jpg
Dott.ssa Elona Mëhilli
Anëtar
Departamenti për strategjitë Bioekonomike në Bashkimin Evropian dhe në Ballkan
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Ermela_Kripa.jpg
Prof. Asoc. Ermela Kripa
Anëtar
Departamenti për strategjitë Bioekonomike në BE dhe në Ballkan
Qendra e Studimeve të Ekonomive të Vendeve në Tranzicion

Qendra e Studimeve të Ekonomive të Vendeve në Tranzicion

Claudio D'Alonzo.jpg
Claudio D’Alonzo, PhD
Drejtues i Departamentit
Qendra e Studimeve të Ekonomive të vendeve në Tranzicion
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Foto Emiljan Karma .jpg
Emiljan Karma, PhD
Anëtar
Qendra e Studimeve të Ekonomive të vendeve në Tranzicion
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
foto Laura Yzeiraj.jpg
Dott.ssa Laura Yzeiraj
Anëtar
Qendra e Studimeve të Ekonomive të vendeve në Tranzicion
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
foto Fjoralba Sharra.jpg
Dott.ssa Fjoralba Sharra
Anëtar
Qendra e Studimeve të Ekonomive të vendeve në Tranzicion
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Foto.jpg
Klodian Muço, PhD
Anëtar
Centro di Ricerca sull’economia dei Paesi in Transizione
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Departamenti i Arkitekturës

Departamenti i Arkitekturës

staff.png
Riccardo Butini, PhD
Drejtues i Departamentit
Departamenti i Arkitekturës
fabio capanni foto.jpg
Prof. Fabio Capanni
Anëtar
Departamenti i Arkitekturës
RB.foto.jpg
Roberto Bosi, PhD
Anëtar
Departamenti i Arkitekturës
klenisa galica.JPG
Dott. ssa Klenisa Galica
Anëtar
Departamenti i Arkitekturës
Telefon: + 35542273290
Fax: +35542243291
Adresa: Godina Qendrore - Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"
Elena Tarsi.png
Elena Tarsi, PhD
Anëtar
Departamenti i Arkitekturës
Luca di Figlia.jpg
Luca di Figlia, PhD
Anëtar
Departamenti i Arkitekturës
Kamela Guza.png
Kamela Guza, PhD
Anëtar
Departamenti i Arkitekturës
Departamenti i Shkencave dhe Teknikave të Arkitekturës

Departamenti i Shkencave dhe Teknikave të Arkitekturës

Carlo Biagini.jpg
Prof. Asoc. Carlo Biagini
Drejtues i Departamentit
Departamenti i Shkencave dhe Teknikave të Arkitekturës
Telefon:
Email:
FABIO VALLI.jpg
Fabio Valli, PhD
Anëtar
Departamenti i Shkencave dhe Teknikave të Arkitekturës
Telefon:
Email:
staff.png
Antonio Lattuccella
Anëtar
Departamenti i Shkencave dhe Teknikave të Arkitekturës
Telefon:
Email:
staff.png
Francesco Tioli, PhD
Anëtar
Departamenti i Shkencave dhe Teknikave të Arkitekturës
Lucia Ceccherini Nelli.jpg
Lucia Ceccherini Nelli, PhD
Anëtar
Departamenti i Shkencave dhe Teknikave të Arkitekturës
staff.png
Leone Pierangioli, PhD
Anëtar
Departamenti i Shkencave dhe Teknikave të Arkitekturës
Telefon:
Email:
Qendra e Kërkimeve për Arkitekturën Mesdhetare

Qendra e Kërkimeve për Arkitekturën Mesdhetare

staff.png
Prof. Asoc. Alessandro Rinaldi
Drejtues i Departamentit
Qendra e Kërkimeve për Arkitekturën Mesdhetare
Telefon:
Email:
Simone Barbi.jpg
Simone Barbi, PhD
Anëtar
Qendra e Kërkimeve për Arkitekturën Mesdhetare
Telefon:
Email:
Cinzia.jpg
Cinzia Palumbo, PhD
Anëtar
Qendra e Kërkimeve për Arkitekturën Mesdhetare
Telefon:
Email:
AndiaxWeb.jpg
Andia Guga, PhD
Anëtar
Qendra e Kërkimeve për Arkitekturën Mesdhetare
staff.png
Virgilio Galati, PhD
Anëtar
Qendra e Kërkimeve për Arkitekturën Mesdhetare
foto.jpg
Monica Bercigli, PhD
Anëtar
Qendra e Kërkimeve për Arkitekturën Mesdhetare
Telefon:
Email:
Na ndiqni